Kedves érdeklődők!

Nagylányom súlyos betegsége miatt sajnos szüneteltetnem kell fotós vállalkozásomat. Most minden erőnkkel az ő gyógyulására koncentrálunk.

Nagyon nagy hálával köszönöm a család, a barátok, ismerősök-ismeretlenek és nem utolsó sorban a megrendelőim támogatását és hatalmas anyagi segítségét is ebben a nehéz időszakban. Mindig elsírom magam, ha arra gondolok, ki mindenki támogatott minket a lehető legváltozatosabb fomában.

Van egy Facebook-oldalunk, ahol időről-időre beszámolok arról, hogy mi van velünk, ez pedig itt található: https://www.facebook.com/szonjameggyogyul

Szonja otthonápolása mellett/közben sokat tanulok, ő is nagyon sok oktatóanyagot és előadást hallgat velem. Emellett elkezdtünk olaszul is tanulni, úgyhogy igyekszünk okosan kihasználni a pihenőidőt. Több mint 10 éve fotózom, és úgy érzem most jött el az ideje a megújulásnak, ezért szeretném teljesen új alapokra helyezni a fotós tevékenységemet. Jelenleg tervezgetek, tanulok, ötletelek, de ígérem, jelentkezni fogok az ezzel kapcsolatos hírekkel.

Köszönöm, ha gondoltok ránk,

szeretettel:

Szakál Szilvi

06303454201

foto@szilvifoto.hu